Ken je dat gevoel?

Na die heerlijke vakantie, lekker een paar weken vrij, misschien wel een reis naar het (verre) buitenland, voelde je je uitgerust, ontspannen en vol energie. Je hebt er weer zin in. Maar al na enkele dagen terug in het gewone leven lijkt het wel alsof je nooit vakantie hebt gehad. Als er na je eerste werkweek aan je gevraagd wordt: ‘alweer een beetje gewend op het werk?’ hoor je jezelf zeggen: ‘alweer aan vakantie toe!’ Herkenbaar?startfoto website
Het contrast tussen vakantie houden en het gewone leven is vaak zo groot, dat het effect van de vakantie erdoor bijna teniet gedaan wordt. Om dit contrast te overbruggen is een zomerretraite zeker een optie – dat weten de organisatoren van de zomerretraite 2018 van ‘In De Vertraging’ uit eigen ervaring. Je komt hierdoor niet alleen fysiek en mentaal (nog meer) tot rust, maar weet ook beter op wie en waarop je je energie, je focus wilt richten de komende periode. Je neemt écht tijd voor jezelf – even zonder je sociale omgeving – misschien zelfs wel zonder je partner?

%d bloggers liken dit: