In De Vertraging gaat door!

De inschrijving voor onze winterretraite is gesloten, maar In De Vertraging is alweer bezig met de voorbereidingen van retraites in 2019. We zijn op zoek naar mooie locaties. Zo gaan wij eind deze maand naar Terschelling om daar accomodaties te bekijken.

Ook hebben wij ‘proeverijen’ in voorbereiding, waarbij je in korte tijd (minimaal een dagdeel, maximaal 1,5 dag) kunt ervaren wat de ‘geleide stilte’ van In De Vertraging met je kan doen. Hou onze website of Facebook pagina in de gaten hiervoor: binnenkort meer nieuws!

Mocht je ideeën, wensen of suggesties hebben voor mooie, stille locaties voor onze retraites: laat het ons weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: