Panta Rhei

Bijna iedereen heeft  wel eens de rust ervaren van de Waddeneilanden. De zee rondom de eilanden, de wind, zon, duinen, bossen, de rust en de ruimte.
Zo’n reis begint altijd met een boottocht. En dat maakt de reis naar een eiland uniek.

terschelling 4
Zicht op Groene Strand, Terschelling

Een tocht over het water geeft je de mogelijkheid om veel van jezelf achter te laten. Of liever gezegd: wat je denkt dat allemaal bij je hoort, wat er ‘aan je hangt’, achter te laten. Om alleen het hoognodige met je mee te nemen. Hoe minder bagage, hoe gemakkelijker je reist. Letterlijke en figuurlijke bagage; los komen van je dagelijks werk en gedachten en eventuele problemen die je bezig houden. Je figuurlijke bagage wordt lichter en dat heeft een positieve uitwerking. Zo word je meer jezelf – een uitstekend vertrekpunt voor een retraite!

In De Vertraging organiseert deze unieke retraite op een prachtige tweemastklipper: De Panta Rhei. We zullen onder deskundige leiding uitvaren vanuit Harlingen naar het Wad om de unieke rust en stilte te ervaren. Mogelijk vallen we droog, afhankelijk van het tij.
drooggevallen

Laat alles achter je, steek van wal in Harlingen, vaar met ons mee en ervaar de grootste stilte die er Nederland te ervaren is: op het Wad!

Voor meer informatie over deze ‘Stilte-op-het-Wad’-retraite: klik hier.
Om je aan te melden klik hier.
Let op: de inschrijving voor deze retraite sluit op 28 maart a.s.!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: