‘Stilte-op-het-Wad-retraite’

Nieuw en uniek in Nederland: retraite op het Wad!

Bijna iedereen kent wel de ervaring van afreizen naar een Waddeneiland: zodra je van wal steekt laat je letterlijk en figuurlijk van alles achter je. Als je daar bovenop de diepste stilte ervaart die er in Nederland mogelijk is kun je echt tot jezelf komen.
Van dit verschijnsel willen we gebruik om maken om het toch al positieve effect van je terugtrekken in stilte te versterken door een retraite te organiseren aan boord van een platbodemschip – de prachtige tweemastklipper ‘Panta Rhei’.
panta rhei
Klik hier voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: